Vad vi gör

Många av våra kunder ställer krav på global närvaro. Att kunna leverera på rätt plats till rätt pris har skapat ett unikt nät av partners över hela världen. Över hälften av våra leveranser sker utanför Skandinavien. Erfarenhet finns.

Mässmontrar

För dig som använder mässan som marknadsföringsverktyg har vi utvecklat produkter och tjänster som syftar till att ge dig en trygg och pålitlig leverans.

Events

Ett event syftar till att ge dina kunder en extra upplevelse. Ni möts på en bestämd tid och plats för att bygga relationer. Sense roll i sammanhanget är att finnas i bakgrunden och bidra med gestaltningen. Erfarenhet finns från riktigt stora event som Volvo Ocean Race och Stockholm Open.

Showrooms

Kunden på din hemmaplan. En representativ och säljande miljö är ett måste. Låt oss göra ett förslag!

Roadshows

Ett fruktsamt samarbete med en av Norra Europas ledande aktörer på rullande utställningar, Expo Mobil har givit fler av våra kunder oanade affärsmöjligheter. Du rullar in på dina kunders parkering och erbjuder ett showroom på plats. Vårt bidrag är att designa och bygga inredningen.

Bärbart

Ett stort och brett utbud för de små mässorna och seminarierna. Sense är återförsäljare åt alla stora leverantörer på lätta system.

Tillbaka Overlay Nästa